Sökmotoroptimering får fler att hitta din hemsida

Sökmotoroptimering*kan beskrivas som ett kontinuerligt arbete för att få en hemsidelänk högt upp i sökresultat på Google och andra sökmotorer. Det handlar också om att se till att de länktexter som kommer upp som sökresultat presenterar er på ett lockande och informativt sätt. * Även SEO (Search Engine Optimization)

Vad gör SEO-investering för nytta?

Allt fler människor och företag använder internet och sökmotorer för att söka information inför inköp. SEO ger er bättre placering i sökresultaten och fler visningar på sökmotorerna vilket ger högre andel klick per visning. Placeringen i sökresultatet är helt avgörande för hur mycket trafik som genereras till din hemsida från sökmotorerna. SEO ger er alltså helt enkelt fler potentiella kunder till er hemsida och i slutändan fler kunder! Kostnaden för SEO är låg i förhållande till den ökade klickfrekevensen du får, speciellt med tanke på att du inte har någon klickkostnad för de som klickar. Resultatet av SEO-arbetet är dessutom 100% mätbart, alla klick registreras och kan användas vid fortsatt analys. Alla företag oavsett storlek har möjlighet att optimera sina hemsidor för bra placering. För många mindre och medelstora företag idag är en bra placering i sökresultatet en förutsättning för överlevnad.

Hur går det till?

Vi hjälper er komma igång med rätt produkt. Våra produkter består dels av
SEO - Hemsida
, som innebär optimering av er hemsida för sökmotorerna och dels SEO - Nyckelordslänkning, vilket optimerar externa länkar och extern exponering. Bägge med fokus på era viktigaste sökord. När SEO-arbetet startar gör vi först en analys av möjliga sökord för att se vilka som är mest intressanta för er. Därefter analyserar vi er hemsida för att se vad som behöver justeras. Resultatet presenteras i en strategiplan för SEO-anpassning. Vårt arbete kommer att omfatta många olika typer av åtgärder och en långsiktig plan för implementering och kontinuerlig optimering av dessa. Varje månad levererar vi statistik på hur det går. SEO innefattar:

Kundanalys
Dina kunder och deras sökbeteende på sökmotorer

Sökordsanalys
Vi väljer tillsammans ut de viktigaste sökbegreppen

SEO-strategi
Vad behöver göras, när och av vem ska det göras

Grundptimering
Hemsidan optimeras för sökbegreppen

Löpande SEO
Analys, rapportering och löpande arbete med optimering

Vi arbetar regelbundet med att analysera er hemsidas position på sökmotorer. Ni kommer att få statistik om detta varje månad. Arbetet med hemsidan för att ha bra position fortgår hela tiden. Vi kommer regelbundet att uppdatera planen för arbetet efter att ha utvärderat tidigare åtgärder.

Vad kostar det?

Priserna baseras på antal sökord som hemsidan ska optimeras utifrån. Kostnaden för SEO - Hemsida består dels av en engångsavgift för analysstarten, dels en månadsvgiftKostnaderna består dels av en engångsavgift för analysstarten, dels en månadsavgift. SEO - Nyckelordslänkning offereras en månadsavgift per sökord. Minimiperioden för optimeringen är 12 månader för att kunna få effekt på arbetet som utförs.

Kostnader och produkter:
 

Produkt 1: SEO - Hemsida

A. Analysavgift, vid start

1 990 kr

B. Månadsavgift, löpande fakturering

 

Antal sökord:

Kostnad/mån:

1-5

990 kr

6-10

1 800 kr

11-24

2 200 kr

25-49

2 900 kr

50-99

4 500 kr

100-250

6 900 kr

Produkt 2: SEO - Nyckelordslänkning

Offererad månadsavgift, löpande fakturering:

Kostnad/mån:

Per sökord:

250 kr-1000 kr

Läs mer om våra övriga produkter

-Sponsrade Länkar

-Webbutveckling

Övriga tjänster, kontakta oss för mer info om:
-Spårning
-Konsultation sponsrade länkar, seo mm